laser safety spectacle R14T1Q06A

De laservision laserveiligheidsbril R14.T1Q06.1004 met een frame van geventileerd schuim (A), biedt volledige bescherming binnen het volledige bereik tussen VIS- en het IR-spectrale gebied (620-11.000 nm). De OTG-bril met turkooisgroene filters kan over een gemiddelde grote correctieglas worden gedragen. Het verwisselbare klikframe met geventileerd schuim (A) maakt de bril bijzonder comfortabel om te dragen en voorkomt beslaan van de laserbeschermingsfilters. Ook bij langdurig dragen is een duidelijk zicht gegarandeerd. De zending bevat een metalen doos die ook als opbergdoos kan worden gebruikt. Het afneembare frame is optioneel te koop in sets van 5 stuks.

laser safety spectacle R14T1Q06L

De laservision laser veiligheidsbril R14.T1Q06.1003 met lip seal frame (L), biedt volledige bescherming binnen het VIS tot aan het IR spectrale gebied (620-11.000nm). De OTG-bril met turkooisgroene filters kan over een gemiddelde grote correctieglas worden gedragen. Het verwisselbare clipframe met lipafdichting geeft deze OTG-bril een uniek en goed draagcomfort. De laserveiligheidsbril wordt geleverd met een metalen doos, die ook als opbergdoos kan worden gebruikt.

laser safety spectacle R14T1Q06F

De laservision laser veiligheidsbril R14.T1Q06.1002 met een frame van foam (F), biedt volledige bescherming binnen het volledige bereik tussen VIS- en het IR-spectrale gebied (620-11.000nm). De OTG-bril met turkooisgroene filters kan over een gemiddelde grote correctieglas worden gedragen. Het verwisselbare clipframe met foam geeft deze OTG-bril een uniek en goed draagcomfort. De laserveiligheidsbril wordt geleverd met een metalen doos, die ook als opbergdoos kan worden gebruikt.