laser safety goggle F42P1P18

De laserveiligheidsbril F42.P1P18.1001 met desinfecteerbare scharnierende armen, een snelsluitsysteem en koudgevormde tempelpunten heeft een daglichtdoorlaatbaarheid van ca. 47% en een goed kleurend zicht. De laserveiligheidsbril bestaat uit een goudkleurig, absorberend kunststof filter en is geschikt voor diodelasers 880 tot 1064nm, voor UV-laser, blauw- en NdYAG-laser en voor schijf-, vezel- en CO2-laser. De laserveiligheidsbril van laservisie kan ook worden gebruikt in de medische sector, met name voor toepassingen met tandheelkundige, chirurgische en dermatologische lasers. Het desinfecteerbare montuur met koudgesmede scharnieren en de nieuwe snelsluiter kunnen ook als overbril worden gedragen via glazen op sterkte. De levering vindt plaats in een zacht etui samen met een koord om de bril op te zetten. Voor het reinigen van de laserveiligheidsbril raadt laservisie het professionele reinigingsstation aan.

laser safety spectacle F18P1P18

De laserveiligheidsbril F18.P1P18.1001 is geschikt voor diodelasers in het bereik 808 tot 1064 nm en voor UV-, blauw-, NdYAG-, disc- en fiberlasers en CO2-lasers. De laserveiligheidsbril van laservision kan ook in de medische sector worden gebruikt, met name voor toepassingen met tandheelkundige, chirurgische en dermatologische lasers. Het kan als overbril op corrigerende lenzen worden gedragen. Het doorlopende beschermingsfilter uit één stuk zorgt voor het beste zicht rondom zonder te worden beperkt door een frame. Het F18-frame valt op door zijn lichte gewicht en perfecte pasvorm voor bijna elke hoofdvorm. De levering vindt plaats in een zachte draagtas met koord om de bril op te zetten. Voor een professionele reiniging van laserveiligheidsbrillen adviseert laservision het reinigingsstation (A99.CLASTA.1200).

laser safety magnifier F27P1P18 420mm

De laserveiligheidsloep F27.P1P18.1241 met standaard tempels is geschikt voor medische lasers, combilasers op 1064nm, voor CO2, Nd: YAG en fiber- en disclaser. De laserveiligheidsloep F27 combineert het beproefde OTG-frame F22, ondersteund door de nieuw ontwikkelde adapter, met een binoculaire loep HR2.5x / 420mm van een van de toonaangevende Duitse fabrikanten. De levering van de laserveiligheidsloepjes gebeurt in een met schuim gevulde kunststof koffer met brillendoekje, steriliseerbare zwenkhendels en een koord om op te hangen of voor het individueel bepalen van de bril op het hoofd.

laser safety magnifier F27P1P18 340mm

De laserveiligheidsloep F27.P1P18.1231 met standaard tempels is geschikt voor medische lasers, combilasers op 1064nm, voor CO2, Nd: YAG en fiber- en disclaser. De laserveiligheidsloep F27 combineert het beproefde OTG-frame F22, ondersteund door de nieuw ontwikkelde adapter, met een binoculaire loep HR2.5x / 340mm van een van de toonaangevende Duitse fabrikanten. De levering van de laserveiligheidsloepjes gebeurt in een met schuim gevulde kunststof koffer met brillendoekje, steriliseerbare zwenkhendels en een koord om op te hangen of voor het individueel bepalen van de bril op het hoofd.