Cushion frame with foam

Kussenframes voor frame F14 / R14; set bevat 5 eas.

De schuimversie (A14FORUB1000) voor het laservision laserveiligheidsframe R14 biedt een extreem hoog draagcomfort. Vooral tijdens langdurig dragen zorgt het voor een comfortabel draaggevoel zonder drukplekken. Het verwisselbare frame kan eenvoudig worden vastgemaakt door middel van een klikproces.

Cushion frame with lip seal set

Kussenframes voor frame F14 / R14; set bevat 5 stuks.

De lipafdichting versie A14.LIPSE.1000 wordt aanbevolen wanneer gebruikers vaak wisselen, vanwege de vereenvoudigde reinigingsmogelijkheid. Het is bijvoorbeeld een schone oplossing voor een bezoekersbril. Het draagcomfort is echter erg handig. Het grote lageroppervlak voorkomt drukplekken. Het verwisselbare frame kan eenvoudig worden vastgemaakt door middel van een klikproces.

Head support system for frame R14 and F14

Voor de laservision laserveiligheidsbrillen R14 en F14 die kunnen worden gecombineerd met dikke en zware glazen filters, biedt laservision een hoofdondersteuningssysteem aan voor een aanzienlijk hoger draagcomfort. Het verstrooit het gewicht van de bril en vermindert de druk op de neus, de oren en het hoofd zelf. Twee stelschroeven voor de draaitafel maken een eenvoudige aanpassing aan vrijwel elke hoofdmaat mogelijk.