laser safety spectacle F18P1D09

De laserveiligheidsbril F18.P1D09.1001 is geschikt voor Er: YAG en CO2-laser en biedt volledige bescherming. Het montuur met flexibele pootjes past over de meeste up-to-date brillen op sterkte. Het doorlopende, enkele scherm biedt een breed gezichtsveld zonder enige beperking door een frame. De kenmerken van de F18-frames zijn een extreem laag gewicht en een bijna ideale pasvorm voor elke vorm van het hoofd. De verzending voegt een softcase toe samen met een brilkoord. Voor een professionele reiniging van laserveiligheidsbrillen adviseert laservision het reinigingsstation (A99.CLASTA.1200).

laser safety spectacle R17T1C02

De laservision laserveiligheidsbril R17.T1C02.1001 biedt hoge beschermingsgraden binnen het NIR-spectrale gebied (750-1200nm). De volledig beschermende bril met extra coating kan worden gecombineerd met een RX-correctief inzetstuk. Het externe versterkte spektakel met groenblauw gekleurde filters biedt een goed gezichtsveld. De bril wordt geleverd in een metalen doos, die ook als opbergdoos kan worden gebruikt. Bij de levering is ook een bevestigingsband inbegrepen.

laser safety magnifier F27P1D09 340mm

De laserveiligheidsbril F22.P1D09.1001 is geschikt voor Er: YAG en CO2-laser en biedt volledige bescherming. Het montuur met standaard brillenpoten past over de meeste up-to-date brillen op sterkte. Het doorlopende, enkele scherm biedt een breed gezichtsveld zonder enige beperking door een frame. De kenmerken van het F22 frame zijn extreem laag gewicht en een bijna ideale pasvorm voor elke vorm van het hoofd. De verzending voegt een softcase toe samen met een brilkoord. Voor een professionele reiniging van laserveiligheidsbrillen adviseert laservision het reinigingsstation (A99.CLASTA.1200).